قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۰۶/۰۷ - ۱۱:۲۰

روایت خواهرانه از روحیه استکبارستیزی "شهید باهنر"؛ سخنرانی‌های کوبنده شهید درباره اقدامات ظالمانه آمریکا

خواهر شهیدباهنر با اشاره به اینکه شهید باهنر در همه فعالیت‌ها در کنار شهید بهشتی بود و روحیه استکبارستیزی قوی داشت، گفت: شهید سخنرانی‌های زیاد و کوبنده‌ای در رابطه با اقدامات ظالمانه آمریکا در دنیا داشت که در تثبیت نظام و انقلاب موثر بود.

 روایت خواهرانه از روحیه استکبارستیزی "شهید باهنر"؛ سخنرانی‌های کوبنده شهید درباره اقدامات ظالمانه آمریکا

به گزارش سراج24،در آستانه شهادت دکتر شهید محمد جواد باهنر اظهار‌ داشت: محمد‌جواد برای تحصیلات دور از ما زندگی می‌کرد و من نامه‌نویس خانواده بودم و از طریق نامه جویای احوال هم بودیم.

وی با اشاره به اینکه ما 3 برادر و 6 خواهر هستیم، گفت: هیچ‌وقت بدی‌ها و ناراحتی‌ها را در نامه نمی‌نوشت و همیشه از خوبی‌ها و خوشی‌ها تعریف می‌کرد.

خواهر شهید باهنر در بیان ابعاد شخصیتی شهید‌ افزود: محمد‌جواد همیشه با شهید بهشتی همراه بود و در تمام فعالیت‌‌های علمی در کنار شهید‌بهشتی حضور داشت.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد شخصیت شهید باهنر بیان کرد: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شهید باهنر را یک شخصیت برجسته و انسانی خدمتگزار معرفی می‌کنند.

باهنر با بیان اینکه برادرم کم حرف و پرکار بود، افزود: فعالیت‌های علمی، اجرایی، تالیف کتب مختلف و خدمت به مردم در سطوح مختلف نشان از روحیه خستگی‌ناپذیری شهید‌ باهنر بود.

وی با اشاره به اینکه شهید باهنر به دور از تظاهر کار می‌کرد و آینده‌نگر بود، خاطر‌نشان کرد: ایشان روحیه استکبار‌ستیزی قوی داشتند و قبل از انقلاب ایشان توسط ماموران رژیم شاه دستگیر و ممنوع‌المنبر شدند؛ البته ایشان بعد از انقلاب هم سخنرانی‌های زیاد و کوبنده‌ای در رابطه با اقدامات ظالمانه آمریکا در دنیا داشت که در تثبیت نظام اسلامی و انقلاب موثر بود.

به گزارش تسنیم، شهید دکتر محمدجواد باهنر دومین نخست وزیر ایران پس از انقلاب اسلامی بود که در روز 8 شهریور 1360 به همراه شهید محمدعلی رجایی رئیس‌جمهور وقت و تعدادی از اعضای هیات دولت در انفجار دفتر نخست‌وزیری به شهادت رسید.

وی در سال 1312 در یکی از محله‌های قدیمی شهر کرمان به نام محله شهر که از محله‌های فقیر‌نشین شهر کرمان بود، به دنیا آمد و از پنج سالگی برای آموزش به مکتب‌خانه‌ای سپرده شد.


منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••